[ad_1]

شهر مکزیکو – رئیس جمهور مکزیک ، آندرس مانوئل لوپز اوبرادور ، اداره مبارزه با مواد مخدر ایالات متحده را به جعل ادعاهای مربوط به مواد مخدر علیه وزیر دفاع پیشین مکزیک برای تنش در روابط دو کشور متهم کرد.

آقای لوپز اوبرادور روز جمعه گفت که دولت وی از تصمیم دادستان مکزیک در مورد تعقیب نکردن جنرال سالوادور سیانفوئگوس حمایت کرد. وی افزود که دولت وی در نظر دارد شواهد ارائه شده توسط ایالات متحده را در اسرع وقت علنی كند.

آقای لوپز اوبرادور در یک کنفرانس خبری روزانه گفت: “شما نمی توانید جرایم را اختراع کنید ، هیچ کس مجبور نیست که چنین رفتار کند.”

رئیس جمهور مکزیک گفت که DEA “آگاهانه یا ناآگاهانه” تلاش کرد تا روابط دو کشور را با نادیده گرفتن توافق نامه های همکاری در اجرای قانون ، در هنگام عدم اطلاع از تحقیقات ژنرال به دولت مکزیک ، متشنج کند.

سخنگوی وزارت دادگستری روز جمعه گفت: “اگر دولت مکزیک این کار را انجام ندهد ، ایالات متحده حق این را دارد که پیگرد کیفری Cienfuegos را از سر بگیرد.”

[ad_2]

By kpD56

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *