[ad_1]
نیروی محرکه رشد بازار خودروهای الکتریکی اروپا به عنوان یک رهبر جهانی و دلیل مواجه شدن آنها با محدودیت ها
برچسب ها: # ایالات متحده آمریکا ، # یارانه ، # اروپا ، # ماشین الکتریکی ، # چین ، # ماشین سبز ، # تسلا
(وال استریت ژورنال ، ویلیام بوستون)
فروش وسایل نقلیه الکتریکی در اروپا با نرخ بی سابقه ای رشد کرده است که ناشی از یارانه دولت و اثرات ده ها خودرو جدید است. اروپا اکنون از چین پیشی گرفته و به بزرگترین بازار خودروهای برقی جهان تبدیل شده است.
سال گذشته ، سهم فروش جهانی وسایل نقلیه الکتریکی در اروپا 43 درصد بود که تقریباً دو برابر در مقایسه با سال قبل بود. از طرف دیگر ، سهام سایر بازارهای بزرگ ، چین و ایالات متحده کاهش یافته است.
با این حال ، کارشناسان هشدار دادند که اگر دولت کمک رسانی را متوقف کند ، فروش وسایل نقلیه الکتریکی نزولی خواهد شد. این به این دلیل است که فروش خودروهای الکتریکی در اروپا به لطف یارانه های دولت پرداخت شده در طی همه گیر شدن جهش یافته است. بیشتر یارانه های دولت اروپا برای وسایل نقلیه الکتریکی در پایان سال جاری به پایان می رسد.
Arnd Ellinghorst ، تحلیلگر صنعت خودرو در شرکت تحقیقات بازار Bernstein Research ، پیش بینی می کند:
“بازار وسایل نقلیه الکتریکی به یارانه دولت و تخفیف قیمت تولید کننده بسیار حساس است. وقتی یارانه های دولت متوقف شود ، فروش وسایل نقلیه الکتریکی طی 30-3 ماه حداقل 30 تا 40 درصد کاهش می یابد. “
قیمت فروش وسایل نقلیه الکتریکی بدون یارانه بسیار گرانتر از اتومبیل های دارای موتور احتراق داخلی مشابه است. پیش از افت قیمت باتری خودروهای الکتریکی انتظار می رود بیش از 10 سال فناوری های جدید ، صرفه اقتصادی در مقیاس و رقابت شدید به طول انجامد. بنابراین انتظار رقابت قیمت خودروهای الکتریکی قبل از سال 2030 دشوار است.
اول ، اروپا برای افزایش تکثیر وسایل نقلیه الکتریکی از چوب و نه هویج استفاده می کند. اتحادیه اروپا به طور مداوم مقررات مربوط به آلایندگی وسایل نقلیه را تشدید می کند و شرکت ها را به افزایش تکثیر وسایل نقلیه برقی و هیبریدی تشویق می کند.
با این حال ، هنگامی که همه گیر ویروس کرونا در سال گذشته وارد بازار شد ، دولت اروپا بودجه های محرک اقتصادی را در اختیار شرکت هایی قرار داد که در واکنش به تغییرات آب و هوایی نقش داشتند. مقدار قابل توجهی یارانه برای خرید یارانه سرمایه گذاری شد تا تقاضا برای وسایل نقلیه الکتریکی افزایش یابد.
این اقدام باعث تغییر دیدگاه صنعت خودروهای الکتریکی و زمینه سازی برای سرمایه گذاری مبالغ هنگفت در تولید خودروهای الکتریکی شد.
هاکان ساموئلسون ، مدیر عامل ولوو ، متعلق به گروه هولدینگ ژجیانگ جیلی ، اظهار داشت:
“یارانه دولت برای خریدها در افزایش فروش وسایل نقلیه الکتریکی نقش داشته است. در دراز مدت ، این مشوق ها و کاهش مالیات ها نمی توانند پایدار بمانند.
تولیدکنندگان خودرو از سال گذشته مدل های جدی خودروهای الکتریکی را به بازار عرضه کرده اند. فولکس واگن AG ، بزرگترین تولید کننده اتومبیل در اروپا ، مدل هایی از وسایل نقلیه الکتریکی ID.3 و ID.4 را ارائه داد. مارک های برتر مانند BMW ، مرسدس و آئودی خودروهای الکتریکی لوکس را به بازار عرضه کرده اند. بنز در آستانه راه اندازی EQS است ، یک مدل مخصوص ماشین الکتریکی که به عنوان یک جانشین بلند پروازانه برای کلاس S اعلام شده است.
سال گذشته 65 ماشین الکتریکی جدید در اروپا به بازار عرضه شد که بیش از دو برابر چین است. امسال 99 مدل جدید از وسایل نقلیه الکتریکی وارد بازار اروپا می شوند. این مقیاس بسیار بزرگتر از ایالات متحده است. سال گذشته 15 اتومبیل الکتریکی جدید در ایالات متحده به بازار عرضه شد و انتظار می رود 64 مدل در سال جاری ظاهر شود.
خودروسازان اتفاق نظر دارند که مشوق های دولت و تأثیر ارائه مدل های جدید باعث ایجاد هم افزایی شده است که هم به تقاضا و هم به رشد عرضه منجر می شود.
علاوه بر این ، مدل های اتومبیل برقی از مارک های معروف نیز باعث جذب مشتری می شوند. هالگر لانگلند ، 65 ساله اهل محیط زیست نروژی و سیاستمدار سابق ، 25 سال است که ماشین ندارد. با این حال ، هنگامی که شرکت فورد موتور سال گذشته ماشین الکتریکی موستانگ را راه اندازی کرد ، کیف پول را بدون تردید باز کرد.
وقتی به ماشین الکتریکی موستانگ نگاه کرد ، یاد موستانگ افتاد که از جوانی با آن رانندگی کرده بود. “من مجبور شدم این ماشین را بخرم. من رنگ قرمز گیلاس را انتخاب کردم. ما برای تصاحب موستانگ منتظر ماه مارس هستیم. “
نروژ به اولین بازار خودروهای برقی یارانه ای جهان تبدیل شده است. در این Super Bowl ، جنرال موتورز همچنین اعلام کرد که از بازار اتومبیل های الکتریکی نروژ که در افزایش خرید اتومبیل های برقی در ایالات متحده رتبه اول را دارد ، پیروی می کند.
کریستین بورگ ، یک تجارت مسکن کم مصرف در آلمان ، یک SUV دیزلی ، BMW X3 را رانندگی می کند. تابستان سال گذشته ، وقتی دولت یارانه های وسایل نقلیه الکتریکی را افزایش داد ، درخواست یارانه برای مشاغل کوچک و متوسط را داد و آن را به iX3 ، یک ماشین هیبریدی تغییر داد. او گفت:
“سال گذشته انگیزه 3750 یورویی (5.1 میلیون درآمد کسب شده) برای تعویض اتومبیل دریافت کردم.”
شرکت تحقیقات بازار ev-volumes.com سال گذشته اعلام کرد که فروش وسایل نقلیه الکتریکی اروپا با 137 درصد افزایش ، 1.4 میلیون دستگاه بالاتر از چین و ایالات متحده است. فروش وسایل نقلیه الکتریکی در چین با 12٪ افزایش به 1.3 میلیون دستگاه و فروش وسایل نقلیه الکتریکی در ایالات متحده با 4٪ افزایش به 330،000 دستگاه رسید.
وقتی به بازار خودروهای برقی اروپا نگاه می کنید ، پرونده چین چند سال پیش در ذهن شما خطور می کند. دولت چین برای پیشی گرفتن از صنعت خودروسازی غرب ، یارانه خرید هنگفتی را در نظر گرفته و از خودروسازان خواسته است هر ساله درصد مشخصی از خودروهای جدید را به عنوان خودروهای برقی تولید كنند.
بر اساس این تلاش ها ، صدها خودروی الکتریکی استارت آپ ظهور کرده اند و تا اواسط سال 2019 ، نسبت فروش وسایل نقلیه الکتریکی از 8٪ فراتر رفته است. دولت چین که دستاوردهای قابل توجهی را ارزیابی کرد ، در ماه ژوئن 2019 یارانه خرید وسایل نقلیه الکتریکی را به میزان قابل توجهی کاهش داد. در نتیجه ، فروش وسایل نقلیه الکتریکی کاهش یافت و در پایان سال 2019 سهم وسایل نقلیه الکتریکی در میان خودروهای جدید به زیر 5 درصد رسید. با شروع همه گیر شدن تاج ، بازار خودروهای برقی چین بیش از پیش کاهش یافته است. بازار به طور فزاینده ای نسبت به طرح دولت چین مشکوک است که 20٪ سهم خودروهای برقی را در سال 2025 اعلام می کند.
دولت چین در اوایل سال گذشته یارانه را افزایش داد ، که در سال 2019 کاهش یافت ، اما در ژانویه سال جاری دوباره یارانه را کاهش داد تا بتواند از نظر پایداری در بازار خودروهای الکتریکی افزایش یابد.
در همین حال ، کشورهای اروپایی در حال بررسی برنامه های حذف یارانه وسایل نقلیه الکتریکی در اواخر امسال هستند. کارشناسان بر این باورند که گسترش سیستم یارانه در کشورهایی با تولید خودرو بالا ، مانند آلمان و فرانسه ، مطلوب است.
این صنعت از حمایت اولیه دولت از بازارهای فن آوری های جدید مانند وسایل نقلیه الکتریکی استقبال می کند. با این حال ، وی خاطرنشان کرد که برای رشد خود به خود بازار خودروهای الکتریکی ، حمایت از بهبود ساختار لازم است ، نه یارانه ها و مشوق های کوتاه مدت. به عبارت دیگر ، تمرکز بر توسعه ایستگاه های شارژ وسایل نقلیه الکتریکی ، حمایت از ساخت کارخانه های تولید باتری و مالیات کربن ، به جای یارانه خریدهای با هدف ایجاد تقاضای موقتی ، مطلوب است.
[ad_2]