[ad_1]
دکتر سالم بن محمد المالک ، مدیرکل سازمان آموزش ، علوم و فرهنگ جهان اسلام (ISESCO) ، از آغاز مقدمات کنفرانس جهانی درباره زندگی نامه پیامبر اسلام (ص) خبر داد ، تا این دعا و آرامش خداوند باشد تا او روشن شود در مورد ویژگیهای منحصر به فرد او از جانب متفکران جهان اسلام و فراتر از آن و ادعا و تلاش برای توهین به وی ، خداوند او را رحمت کند و به او آرامش دهد ، با همکاری اتحادیه جهانی مسلمانان و انجمن دانشمندان مراکش محمدی.
این اتفاق طی سخنرانی روز گذشته (چهارشنبه) المالک در نشست رسانه ای اتحادیه خبرگزاری های سازمان همکاری اسلامی (UNA) ، در سومین چاپ خود ، با حضور تعدادی از نمایندگان دائمی کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی. همکاری ، مدیران و کارمندان خبرگزاری ها ، رادیو ، روزنامه ها و سیستم عامل های دیجیتال و اساتید رسانه و ارتباطات. ، مدیران و نمایندگان نهادهای سازمان همکاری اسلامی ، که به بحث در مورد آینده فعالیت های فرهنگی در جهان اسلام و تلاش های ISESCO اختصاص داده شده است.
مدیر کل ISESCO افزود: این کنفرانس که با هدف ارائه فضایل فرستاده بزرگوار و ارزشهای والای اخلاقی که به ارمغان آورده است ، بخشی از تلاشهای این سازمان و شرکای آن برای محافظت از اسلام و پیامبر آن ، تمدن اسلامی و فرهنگ آن و معرفی دین واقعی اسلامی.
مالک همچنین از آغاز مقدمات یک کنفرانس علمی جامع در سال آینده در مورد آینده رسانه ها در جهان اسلام و همچنین تقدیم سازمان 2021 به عنوان سال زنان در جهان اسلام که شاهد فعالیت های مختلفی برای بحث و گفتگو است ، خبر داد. مشکلات زنان و هر آنچه از توانمند سازی و حمایت از حقوق آنها حمایت می کند.
در طول این مجمع ، مدیرکل ISESCO تلاشهایی را که سازمان در چند وقت اخیر برای فعال کردن نقش خود و گشودن افقهای جدیدی برای کار خود و اجرای چشم انداز جدیدی برای ساختاردهی سازمان در واکنش و تغییر مشاهده کرده است. به نام او به جای سازمان اسلامی به سازمان جهان اسلام.
مالک گفت که تلاش شده است برای همگام سازی ، تعمیق آموزش و فرهنگ ، جذب شایستگی های جدید ، دستیابی به تنوع جغرافیایی و راه اندازی تعدادی از مراکز تخصصی ، از جمله مرکز چشم اندازهای استراتژیک ، برای همگام شدن با بین المللی تغییرات و پیش بینی آینده ، و همچنین مرکز میراث جهانی اسلام برای ثبت مکانهای میراثی ، زیرا این فهرست تاکنون به 213 مکان رسیده است و مرکز گفتگو ابتکار گفتگوی تمدن را به نام فرهنگ اسلامی ، مرکز برای زبان عربی برای افراد غیر زبان ، مرکز هوش مصنوعی و مرکز هنرها.
مدیر کل ISESCO اضافه کرد که عضویت کشورها به عنوان ناظر پیش بینی شده است ، به ویژه کشورهایی که برای پروژه های فرهنگی ، علمی و آموزشی ، معرفی جایزه ISESCO Corona ، و همچنین خانه دیجیتال ISESCO ، تأسیس بخشهای دانشگاهی جدید رسانه ها در تعدادی از دانشگاه ها و ایجاد دوستان گروه رسانه ای ISESCO.
مالک در مورد آینده فعالیت های فرهنگی در جهان اسلام و پروژه های ISESCO ، که شامل برنامه هایی برای کار فرهنگی استراتژیک در میان مدت ، از 2020 تا 2030 است ، با عنوان “مسیرهای ISESCO به آینده” صحبت کرد ، خاطرنشان کرد که با وجود چالش هایی که همه گیری تاج در حوزه های مختلف زندگی نمایندگی می کند ، ISESCO متوقف نشد و آن را به عنوان یک هدیه و فرصتی برای کار ، خلاقیت و کار پذیرفت ، بسته به این که فناوری های ارتباطی چه ارتباطی را به همراه آورده است.
احمد بن عبدالله الکرنی ، سرپرست آژانس های خبری اتحادیه همکاری اسلامی (یونا) ، در سخنرانی خود به نیابت از معاون مدیرکل نظارت بر بخش ها ، محمد بن عبد رابو ، استقبال کرد. آل یامی ، مدیر کل ISESCO ، با اشاره به افتخار اتحادیه Al to Accept It صحبت از آینده فعالیت فرهنگی اسلامی و تلاش های ISESCO ، که خانه تخصص و مرکز اشراق ، فرهنگی و آموزشی اشعه و دومین سازمان بزرگ است پس از یونسکو در زمینه تخصصی خود.
این جلسه ، با مدیریت وزیر امور خارجه جونا ، حازم عبده ، توسط: دستیار مدیر کل اتحادیه زاید سلطان عبدالله ، نماینده دائمی دولت فلسطین در سازمان همکاری اسلامی ، دکتر ماهر کراکی ، سفیر جمهوری سیرالئون در پادشاهی عربستان سعودی ، نماینده دائمی در سازمان همکاری اسلامی دکتر ابراهیم گالو ، مختار شعیب ، مدیر دفتر روزنامه مصر الاهرام در عربستان سعودی ، علی آل سید ، مدیر عامل خبرگزاری مصر ، دکتر لمیا محمود ، رئیس شبکه رادیویی Sawt Al-Arab ، حبیب تومی ، مشاور وزارت اطلاعات بحرین از روسیه ، من بلیکووا هستم. الاسلامی و خادم بوسو ، سردبیر سن عرب از سنگال ، دکتر المحجوب بنساید ، عضو دفتر اجرایی شبکه بین المللی روزنامه نگاران عرب و آفریقا ، دکتر عثمان قازاز ، استاد دانشگاه ام القورا در عربستان سعودی ، رادیو محمد احمد سقوط موریتانی ، پروفسور حمدان الرامی ، خالد آدینون مراکشی ، خدیجه دیاراسوبا ، کارشناس رسانه ای عاج ، شیخ خالد تاکی الدین از برزیل و دکتر سعید نگیس از روزنامه بحث الکترونیکی ، ما از خبرگزاری اردن (پترا) ، هواری کباد از آژانس موریتانی و ابراهیم برنائی از روزنامه المدینه.
این مجمع بخشی از نتایج اولین مجمع رسانه ای خبرگزاری ها بود که توسط اتحادیه “یونس” تحت حمایت وزیر اطلاعات در پادشاهی و رئیس شورای اجرایی فدراسیون در 16 مه برگزار شد و شاهد آغاز فعالیت ها و برنامه های اتحادیه بود برای توسعه توانایی های 2200 متخصص رسانه در کشورهای سازمان همکاری اسلامی.
[ad_2]